Hovenier

Gratis tuinontwerp

Als kunstgrasspecialist zijn wij niet alleen in te zetten voor het kunstgras, maar ook volledige tuinrenovaties en tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de aanleg bieden wij u een professioneel 3D tuinontwerp + advies aan ter waarde van €250,- exclusief btw (tuinen tot 120m3). Als u uiteindelijk afziet van het plan, dan zullen we dit bedrag in rekening brengen. Leggen wij uw tuin aan? Dan komt deze post te vervallen!

Let op: Heeft u een tuin met een grotere oppervlakte, dan is het tuinontwerp in overleg ook mogelijk. De prijs is in dit geval nader te bepalen en afhankelijk van uw wensen. Bovengenoemd ontwerp is alleen het ontwerp voor alles wat ‘vast’ zit. Een beplantingsplan kan hierbij wel aangevraagd worden, echter hier zijn extra kosten aan verbonden.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Laat dit dan snel aan ons weten, dan komen wij snel langs om een plan te maken.

Wilt u geen tuinontwerp maar alleen een offerte? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Samenwerking MG Heinenoord BV

Het plaatsen van beschoeiingen en grondwerk voor particulieren pakken wij ook graag aan. Loopt de afvoer van uw dakgoot niet goed weg? Of is uw riool verzakt? Ook dit kunnen wij direct verhelpen. Door onze nauwe samenwerking met zusterbedrijf MG Heinenoord BV hebben wij materialen tot onze beschikking voor groot én klein werk, en zorgen wij dat alle werkzaamheden gemakkelijk en zo efficiënt mogelijk verlopen.