Sinds 2008

Buxus Easy Gras is kunstgrasspecialist! Vanaf 2020 is het bedrijf gevestigd in Heinenoord, maar wist u dat het bedrijf al bestaat sinds 2008? Waar Buxus Tuinonderhoud destijds is begonnen met hovenierswerk, werd al snel duidelijk dat er steeds meer vraag ontstond naar ‘Easy Gras’. Dankzij de razendsnelle ontwikkelingen is kunstgras momenteel niet meer te onderscheiden van echt gras, waardoor steeds meer particulieren en bedrijven hun tuin, terras of binnen locatie aankleden met dit mooie en onderhoudsvriendelijke product.

De eerste twaalf succesvolle jaren zorgen voor Beijerlandse ‘roots’, maar graag nodigen wij u uit aan de Oud-Heinenoordseweg 10 in Heinenoord om de nieuwe showtuin vrij te bezoeken op eigen gelegenheid. Wilt u dat er een kunstgrasspecialist aanwezig is? Neem dan graag contact op. We helpen u met alle aandacht om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven dat past bij uw wensen en gebruiksdoeleinden!

Heeft u buiten kunstgras nog meer tuinwensen? Dan denken wij ook graag met u mee. Wij zijn ook een gepassioneerd hoveniersbedrijf. Het uitvoeren van tuinrenovaties, onderhoudsbeurten en tuinaanleg behoort tot onze werkzaamheden, maar ook draaien wij onze hand niet om voor grover werk zoals een beschoeiing, tuinhuis of overkapping plaatsen, boomverzorging door een professionele European Tree Worker en het verzorgen van beplanting om uw tuin tot een schitterend geheel te maken.

Adoptie rotonde

Begin 2021 is de rotonde aan de N217 door Buxus Easy Gras geadopteerd, wat inhoud dat de rotonde de komende jaren in onderhoud is bij het hoveniersbedrijf. De rotonde ter hoogte van Heinenoord is gekozen omdat de ligging ervan ideaal is door de ligging in de dagelijkse rijroute van de hoveniers. In samenspraak met de Provincie Zuid-Holland-Zuid is het aanlegplan goedgekeurd, waarna in mei het ontruimen is gestart.

De insteek voor de invulling van de rotonde is om elke inwoner en bezoeker een verzorgd welkom te heten in de Hoeksche Waard. Uiteraard mag kunstgras in het ontwerp niet ontbreken. Met dronebeelden is een compilatie gemaakt van de voortgang van de aanleg, welke te zien is via onderstaande video!